Welkom

Dank voor uw interesse in de Voedselbank voor dieren Zoetermeer-Vaassen e.o.

Mijn naam is Marilynn van Dam-Babin. In februari 2014 ben ik in Zoetermeer begonnen met de Voedselbank voor dieren en in Vaassen in 2018, samen met Kim van Essen.

Dit initiatief is ontstaan doordat ik steeds vaker mensen tegenkwam die door financiële omstandigheden noodgedwongen afscheid moesten nemen van hun beestje(s). Met heel veel verdriet heb ik gezien hoe zwaar het afscheid is als iemand zijn huisdier weg moet doen terwijl men niets liever zou willen dan het te behouden. Niet alleen bij baasjes, maar ook het verdriet van het dier zelf gaat mij aan het hart.

Dit is iets dat naar mijn mening niet nodig zou moeten zijn en waar ik mij, door middel van deze voedselbank, sterk voor wil maken.

Zoetermeer:

Adres: Dijkwater 3,  2715 EA Zoetermeer

Email: marilynnvandam@kpnmail.nl

Mobiel: 06 – 41 15 82 53

Vaassen:

Adres wordt verstrekt bij inschrijving

Email: voedselbankvoordierenvaassen@gmail.com

Mobiel: 06 – 41 15 82 53